VERZEKERING
Al onze wagens zijn WA en Casco verzekerd. Het is tevens mogelijk, tegen een geringe premie, het eigen risico te verlagen. Het eigen risico geldt ook bij bandenschade en/of ruitbreuk.

Voor personen t/m 23 jaar geldt een dubbel eigen risico!

Bij bovenhoofdse schade, hoe dan ook ontstaan, blijft de huurder (categorie A t/m F) aansprakelijk voor een eigen risico van €2.000,00. Voor categorie G bedraagt het eigen risico €3.000,00.

BORG
De minimumborg is €350,00. Indien het eigen risico NIET wordt verlaagd is de borg automatisch het eigenrisicobedrag. Betaling kan alleen per PIN. Wij accepteren geen creditcard.

 

 

LEGITIMATIE
Naast een geldig Nederlands rijbewijs dient de bestuurder een adreslegitimatie in de vorm van een bank- of giroafschrift niet ouder dan 14 dagen of een recente energierekening, telefoonrekening of loonstrook te kunnen overhandigen.
 

BESTUURDER
Dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. Aan personen onder de 21 jaar worden geen wagens verhuurd.

 

UITRUSTING
Al onze bestel- en vrachtwagens zijn uitgerust met bindlatten in de laadbak. Tevens verhuur van pomp- en steekwagens en verkoop van verhuisdozen.

BIJ INLEVERING VAN DE HUURWAGEN
Al onze bestel en vrachtwagens worden bij inlevering door Auto Trio zelf afgetankt.